/ skrevet af /   Ikke-kategoriseret / 0 kommentarer

Don Deluxe har fået ny adresse

Avlshingsten Don Deluxe, som blev Oldenburger Siegerhengst i 2013 og materialeprøvevinder i Dansk Varmblod i 2015, har fået ny adresse.

Den nu 8 årige hingst er nemlig flyttet fra Helgstrand Germany Hengste i Hagen, til vores gode samarbejdspartner Cichon’ Stallions i Polen. Et udvidet samarbejde vi, ved Helgstrand Dressage, ser frem til med stor glæde.

Vi er ikke i tvivl om at denne udstationering vil være et stort plus for de polske avlere, der nu vil få mulighed for at få sæd fra en tophingst fra dag til dag.

Med sit perfekte eksteriør og tre fantastiske gangarter betog Don Deluxe hele den europæiske hesteverden, da han blev udnævnt fløjhingst i Vechta i 2013.

Faderen, De Niro, som i mange år har ligget i top for dressurhesteproducenter, kunne med Don Deluxe sætte endnu en trumf på en lang række kårede sønner. Selv har De Niro en lang sportskarriere med adskillige sejre og placeringer i international Grand Prix foruden at være fader til talrige succesfulde sportsheste.

Morfar Rosario var præmiehingst i Vechta 2001, vandt efterfølgende sin materialprøve, blev Oldenburger Landeschampion to år i træk samt Vice-Bundeschampion i Warendorf og efterfølgende kvalificeret til verdensmesterskabet for ungheste i Verden. 2003 blev han ligeledes udnævnt til “Hauptprämiereservesieger” og senere fulgte S-dressur resultaterne.

 

SHARE THIS