Billede: Faretti II efter Franklin/Don Frederico, avler: HH Horses – solgt for 102.000 euro ved Nordic International Sales under Equitour 2018. Faretti II er helsøster til Faretti DWB, der blev solgt for 150.000 euro året forinden.

Midt i juli fandt besigtigelserne sted til den sidste Helgstrand-Schockemöhle online auktion i hhv. Tyskland og Danmark, og grundet det store fremmøde af kvalitetsføl, har vi valgt at dele auktionen i to, så der bliver henholdsvis en auktion for de dressur- og springbetonede føl.

Hele 32 føl slap denne gang gennem nåleøjet ved besigtigelserne og her i blandt afkom efter den tredobbelte Westfalen-champion, Valverde efter Vitalis/Ampere, KWPN-fløjhingsten Franklin efter Ampére/Ferro, der er fader til adskillige auktionshighlights og selv har vundet Prix St. Georg under Betina Jæger. Blandt faderhingstene ser vi også vinderen af Nürnberger Burg-Pokal, Vitalis efter Vivaldi/DDay, Total Hope, der forener noget af det stærkeste dressurblod med Weihegold som moder og Totilas som fader samt Verdensmesteren for 5-års i 2019, Jovian efter Apache/Tango.

De dressurbetonede føl kommer online på helgstrand.horse24.com fra den 12.-16. august, og det er muligt at byde på de i alt 15 føl af absolut topafstamning fra den 14. august og frem til, at auktionen slutter den 16. august kl. 19.30.

For at byde skal du oprette en gratis profil på horse24.com. Find mere info og opret din profil her: https://horse24.com/en/how-to-bid

De i alt 17 springføl kommer online på Schockemöhles egen auktionsside, og auktionen løber fra den 6.-11. august.

Link til Schockemöhles auktion med springføl: https://www.ps-online.auction/de/auktionen

Spørgsmål

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte auktionsansvarlig Esben Møller på telefon 52 24 85 15 eller mail esben@helgstranddressage.dk.