Billede: Faretti II efter Franklin/Don Frederico, avler: HH Horses – solgt for 102.000 euro ved Nordic International Sales under Equitour 2018. Faretti II er helsøster til Faretti DWB, der blev solgt for 150.000 euro året forinden.

Helgstrand-Schockemöhle International Online Auction arrangeres i samarbejde med en af Tysklands førende leverandører af online auktionsplatforme, horse24.com, som afholder auktioner for de største tyske forbund.

Hingstene fra Helgstrand og Schockemöhle repræsenterer nogle af de stærkeste præstationsblodlinjer i verden, som deres imponerende resultater bekræfter. I kollektionen finder vi nemlig talrige verdensmestre, matrialprøvevindere, fløjhingste og championatsvindere. Dermed er hingstene garanter for afkom af allerhøjeste kvalitet – afkom, der er stor efterspørgsel på rundt i verden.

Tilmelding og betingelser

Helgstrand-Schockemöhle International Online Auction henvender sig til avlere med føl efter Helgstrand og Schockemöhles hingste, som de ønsker solgt. Auktionsudvalget selekterer 25 føl ud af de fremmødte til besigtigelserne.

I alle tilfælde i Danmark gælder det, at foto- og videomateriale fra besigtigelsesdagen stilles gratis til rådighed for avlerne, og der foreligger derfor intet krav om deltagelse i auktionerne. Dette er alene et ekstra tilbud forbeholdt de udvalgte føl. Her er der også mulighed for at komme med føl efter andre hingste, så længe Helgstrands hingste er blevet anvendt i bedækningssæsonen 2019 eller 2020.

Tilmelding til besigtigelserne sker på mail til Lene Birkemose på mail stallion@helgstranddressage.dk eller telefon 22 57 44 11 senest den 11. juni.

De næste besigtigelser finder sted på følgende datoer og steder:

15. juni – Vodskov (formiddag)
15. juni – Randers (eftermiddag)

16. juni – Sjælland (formiddag)
16. juni – Middelfart (eftermiddag)

Husk at oplyse følgende:

  • Føllets navn
  • Afstamning: mor, far, morfar samt MMF
  • Køn
  • Fødselsdato – husk, føllet skal være minimum 4 uger gammel på besigtigelsesdagen (der kommer flere besigtigelser for føl født senere)
  • Avlers navn og kontaktinfo

Auktionen vil herefter være online på helgstrand.horse24.com.

Er der spørgsmål til auktionen, står auktionsansvarlig Esben Møller til rådighed på mail esben@helgstranddressage.dk eller telefon 52 24 85 15.

Oversigt over auktioner

1. auktion er online fra den 5.-14. juni
2. auktion er online fra den 10.-19. juli