/ skrevet af /   Ikke-kategoriseret / 0 kommentarer

Helgstrand Dressage får travlt til UVM i Ermelo

Vi er meget stolte af, nu at kunne præsentere alle vores udtagede heste til Verdensmesterskabet for Ungheste.

Fra Helgstrand Dressage har vi ikke mindre end 13 heste kvalificeret til Ermelo og ud af disse – 5 af vores avlshingste.

I klassen for 5 års heste har vi følgende avlshingste udtaget:

  • Valverde – avlshingst efter Vitalis/Ampere. Valverde var suveræn fløjhingst ved Westfalerforbundets hingstekåring i 2016. Han besidder en imponerende balance i alle tre gangarter, som han også formår at omsætte under rytter. Valverde afsluttede sin 35-dages test i 2017 og sluttede på en flot tredjeplads med et gennemsnit på 9,23 i en yderst stærk årgang. I 2018 vandt han sølv ved det tyske Bundeschampionat for 4-års hingste i Warendorf under Eva Möller ligesom han ved Reitpferdeprüfung vandt med en samlet karakter på 9,0 med hele 9 i trav og exceptionelle 9,5 i galop. Valverde trænes til daglig i Tyskland af Eva Möller.

 

  • Jovian – avlshingst efter Apache/Tango. Jovian er en helt enestående gangmaskine, der med sit storrammede og moderne eksteriør allerede i en ung alder kunne høste flere priser. I 2017 vandt han det hollandske championat for 3-årige rideheste, mens han i 2018 vandt sin 3-dags sportstest i Verden med en samlet score på 9,01 og et par dage senere blev han udnævnt som præmiehingst ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Samme år opnåede han en andenplads i det hollandske Pavo Cup. I 2019 vandt Jovian sportstesten i Münster-Handorf med en samlet karakter på 9,08, herunder 9,5 i trav, galop og ridelighed samt topkarakteren 10 fra testrytter, Philipp Hess. Jovian trænes til daglig på Helgstrand Dressage af Andreas Helgstrand.

 

  • Springbank II VH – avlshingst efter Skovens Rafael/De Niro. Ved det svenske dressurchampionat var Springbank II VH i 2017 også den overordnede vinder blandt de 3-årige rideheste med en totalscore på 972,5 point og succesen gentog han i 2018. I 2018 opnåede han på baggrund af disse ekstraordinære egenskaber titlen som fløjhingst for de 4-årige ved Dansk Varmblods Hingstekåring. Senere i 2018 vandt han overlegent DRF’s dressurchampionat med en samlet score på 9,88 og hele tre10-taller for hhv. trav, galop og kapacitet samt 9,7 for skridt og ridelighed. Springbank II VH trænes til daglig på Helgstrand Dressage af Severo Jurado Lopez.

 

 I klassen for 6 års heste har vi følgende avlshingst udtaget:

  • Revolution – avlshingst efter Rocky Lee/Rouletto. Med et hammerslag på 1,2 millioner euro brød Revolution “lydmuren” for alle tyske hingsteauktioner ved hannoveranerkåringen i Verden i efteråret 2015, hvor han også løb med titlen præmiehingst. Det efterfølgende år imponerende han i Dansk Varmblod, hvor han på ny blev kronet som præmiehingst og fortsatte sejrsgangen ved at vinde Dansk Varmblods 35-dages test med intet mindre end syv 10-taller. I 2017 løb han med titlen fløjhingst i Dansk Varmblod og vandt Dansk Rideforbunds dressurchampionat med fire ud af fem 10-taller, mens han i 2018 fortsatte sejrsgangen og blev verdensmester for 5-års heste i Ermelo med et gennemsnit på hele 9,62 med 10 for galop, 9,8 for trav, 9 for skridt samt 9,3 for ridelighed og kapacitet. Revolution trænes til daglig på Helgstrand Dressage af Andreas Helgstrand.

 

 I klassen for 7 års heste har vi følgende avlshingst udtaget:

  • D’avie – avlshingst efter Don Juan/Londonderry. I 2017 blev D’avie placeret som nummer fire ved finalen i DRF’s dressurchampionat med bl.a. 9.0 for galop og kapacitet. Samme år deltog han også ved UVM for 5-årige i Ermelo, hvor han sluttede på en 6. plads. I 2018 var han suveræn verdensmester for 6-årige heste i Ermelo med en samlet score på 9,26 med 10 for galop, 9,8 for trav og 9,5 for kapacitet. D’avie trænes til daglig på Helgstrand Dressage af Severo Jurado Lopez.

De 5 avlshingste er nu taget ud af hingstestationen for at koncentrere sig fuldt ud om opgaven som konkurrencehest.

Vores 5 avlshingste får i Ermelo følgeskab af 8 andre rideheste fra Helgstrand Dressage – disse heste er:

Join Me De Massa (5 år) – Eric Guardia Martinez

Espe (5 år) – Eva Möller

Skovens Tzarina (5 år) – Betina Jæger

Elverhøjs Raccolto (5 år) – Meike Lang

Queenspark Wendy (5 år) – Andreas Helgstrand

Zhaplin Langholt (6 år) – Andreas Helgstrand

Icing for U (7 år) – Meike Lang

Bonderman (7 år) – Betina Jæger

SHARE THIS