+45 22 57 44 11 stallion@helgstranddressage.dk Log ind

Om Helgstrand Stallions

hus

Helgstrand Dressage har inden for de sidste 10 år udviklet sig til et centrum for elitedresssurheste. Parallelt med salgsstalden drives en hingstestation i Danmark og i Tyskland, og sammen med et omfangende partnernetværk sælges der sæd til hele verden. Indtil videre har vi etableret samarbejdaftaler i Polen, England, Holland, Norge, Sverige, Frankrig, Spanier, Italien, Australien, Canada og USA, hvorfra det er ikke bare er muligt at bestille sæd, men også at få kompetent rådgivning på eget modersmål.

Kontinuerligt udvides vores kollektion med nye spændende hingste, hvor mange allerede er præmieret med titler som fløjhingst og præmiehingst. Løbende stiller vi dem til kåring i de forskellige avlsforbund for at tilbyde vores mange avlere en stor alsidighed.

Rådgivning fra kompetente fagfolk
For at imødekomme den stigende efterspørgsel på sæd fra kvalitetshingste har vi valgt at etablere et team, som står til rådighed for at hjælpe dig med rette valg af hingst.

Både Lene Birkemose og Christian Springborg har mange års erfaring med avl og kan således bistå med kyndig vejledning i forhold til, hvilken Helgstrand-hingst der bedst passer til din hoppe.

Christian står, sammen med hans team af meget kompetente hjælpere, for den daglige træning af alle vores unghingste, mens de lidt ældre hingste rides og videreuddannes af vores dygtige team af beridere på Helgstrand Dressage.